AllMy.Bio

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de yanında çkırmızııştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet bâtınin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu haysiyetiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıdem taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi tarihü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonra eski West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ilişik sermayeşmaları reddetti.

Tutarlı saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna yapmacık dokuz rolüyle başlarken, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çtuzakıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması nedeniyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, mevsim öncesi yalnızca 45 dakika oynadıktan sonrasında atılmak dâhilin yeterince uygun görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları ortada Premier Lig’de 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” olduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi çakerübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi olduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların delikünde nitekim yanlış bir devinme.”

Everton, Lille’den Belçikalı ılımlı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline alma etti.

20 evetşındaki hileci, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini seyretmek derunin Cumartesi tarihü Goodison Otopark’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktris için bir ücret onaylama etti .

EvertonTV’ye “Everton’a iştirak etmek harika bir duygu” dedi. “önemli, makro bir pakt bulunduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçkakımı edinmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın edebiyat beşinci imzası evet.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda kontrasında çıkan Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma kararında önemli bir figür bulunduğunu söyledi.

“Buradaki millet beni sahiden istediklerini ve benim derunin bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol direktörü Kevin Thelwell ile yaptığım gözmeleri bihakkın ölçüm ettim. Bana ne oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok esrar aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, biryoğun şey kazandı ve aynı zamanda bir ılımlı saha oyuncusuydu. Ondan taalluk fark etmek çok şey rapor ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin de çok bir tomar hırsı var ve bu benim tipim, kısaca eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a bildirmek istediğimiz bir oyuncu.

ılımlı sahamızı hızlendirmeye allmy.bio yardımcı olacak biraşkın harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşlarında ve daha da elleme çıkmak sinein muazzam bir potansiyele mevla.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu mimarilacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Amerikan barça, La Liga’nın huzurı mali düzenlemelerine uymak sinein ele kızılınması müstelzim kritik mali sorunlarla boğuşuyor.

Esasta bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve eşya yaptırmak bağırsakin gelecekteki gelirlerinin allmy önemli bir kısmını sattığı medlulına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın yanı aralık pakt, defans oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile ılımlı saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla bile, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak dâhilin Barca Studios ticari kolunda önemli bir behre olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çdüzenışıyor.

Ayrıca, uzun süredir uhde yapan defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğnöbetikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye serlamasına destur vereceğine imanıyor, fakat ligde bunun bir kerede değil, bireysel olarak örgülabileceğine dayalı bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orantı saha oyuncusu Frenkie bile Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, De Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de allmy.bio ilgilendiğini söyleyiş ediyor.

Bununla baş başa, Bile Jong’un bu mevsim yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin tekrar konstrüksiyonlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , çakerübün Hollanda milli takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok birinci sınıf bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve küme dostlarıyla baş başa çok kudretlü bir ılımlı sahamız var.

Teklifleri var ama biz onun kalmasını istiyoruz ve o da sınırlanmak istiyor.”

Barcelona üste, Nou Camp’ta Pazar günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil olgunlaşmak üzere bir saf oyuncuyu aktarma etmeye çaldatmaışıyor.

Laporta, “En uz şeyin başka bir ağırlıkmda aldatmak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dem saygı duyuldu, fakat ileriye haklı bir girişim atmaları müstelzim mevsim geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page